Chris Christien: een garagist om op te bouwen

 

1, 2, 3 AutoService: op een-twee-drie weer vertrokken!

 

U zoekt een betrouwbare garagist in Aalst? Een kei in zijn vak, bij wie iedereen weet waar ie aan toe is? Kom dan langs bij garage Chris Christien. U vindt er niet alleen ervaren technici, garage Chris Christien maakt ook deel uit van het 1, 2, 3 AutoService-netwerk. En dat levert u een heleboel voordelen op. U geniet van de persoonlijke service van de kleine garage. Maar valt ook terug op de veiligheid van een uitgebreid netwerk. Eentje met een duidelijk engagement bovendien.

 

Wat u van ons kunt verwachten? Dat is eenvoudig:

-      kwaliteit tegen de beste prijs

-      maximale service met minimaal tijdverlies

-      interventies mét waarborg

 

Auto geveld? Snel hersteld!

 

Een defect aan uw wagen? Garage Chris Christien helpt u zo weer de weg op. We herstellen uw auto volgens de exacte voorschriften van uw constructeur. U behoudt dus zonder problemen uw waarborg. Het verschil? U betaalt de 1, 2, 3 AutoService-prijs! En dat scheelt een slok op de borrel. Moet uw auto gekeurd worden? Kom dan bij ons langs voor een grondige check-up. En vertrek zonder zenuwen naar het keuringsstation.

 

Pech … verholpen!

 

Pech onderweg? U mag blijven lachen. Dankzij de 1, 2, 3 Assistance-formule maakt u zich geen zorgen meer. Pechverhelping in vipstijl, mét vervangwagen. Zo blijft u altijd mobiel. En kunt u weer zorgeloos de weg op.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op 053 70 53 87. Of kom langs in onze garage!

 

Tweedehands en nieuwe voertuigen!

 

Voor meer info zie www.autoscout.be

Garage, Autoservice, Christien Chris BVBA, Aalst